01.

1. Cine suntem?

Kron-Tour EXPO este o societate specializata in organizarea de evenimente, targuri, expozitii si face parte din grupul Kron-Tour, alaturi de agentia de turism Kron – Tour Lufthansa City Center,  liderul pe piata de servicii turistice din Regiunea Centru. Incepand cu anul 2011, Kron-Tour EXPO a devenit Contractant General pentru toate evenimentele ce se organizeaza in locatia Brasov Business Park. De la inaugurare si pana in prezent, Brasov Business Park a gazduit mai mult de 90 de evenimente iar peste 400.000 de vizitatori au trecut pragul acestei locatii.

02.

2. De ce noi?

In primul rand pentru ca NOI facem „altfel” de evenimente! Avem totul sub o singura comanda si ne asumam 100% evenimentul: detinem structura expozitionala, precum si partea de imagistica audio/video si avem exclusivitate in organizarea evenimentelor in acesta locatie de exceptie care este Brasov Business Park.
Nu in ultimul rand, programul de marketing al fiecarui eveniment creat de noi este foarte generos: reclama la radiourile locale, mash-uri, panotaj stradal, flyere. Totul pentru a merge la sigur: satisfactia tuturor celor implicati in evenimente dar in primul rand a expozantilor si vizitatorilor.

03.

3. Ce facem?

Kron – Tour EXPO are in portofoliu atat evenimente proprii cat si atrase. Din prima categorie fac parte: Transylvania Tourism Fair, cel mai bun eveniment de profil la nivel national declarat de presa de specialitate, Targul Imobiliar Brasov ( 2 editii anual – primavara si toamna ), Transylvania Wedding Fair, Salonul Auto Brasov, Transylvania Wine Fair.
Alte evenimente care au avut loc la Brasov Business Park si in care am avut/avem un rol important: Targul International de Carte si Muzica, Salonul National de Optica si Optometrie, Brasov Business Days, Gastropan, Targul Liceelor si Expo Intercars.