Program – Ziua 2

Home / Program – Ziua 2

SAMBATA, 11 NOIEMBRIE 2017

Mezanin – sala Stefan Luchian

  • 14:00 – 15:00

             – Workshop “Vinul nostru cel de toate zilele” prezentat de  sommelier Sergiu Nedelea  –  eveniment cu sprijinul Selgros Cash & Carry

  • 15:00 – 16:00

Halewood Imports Wine Tasting – Italia, partea 1

Participare in numar limitat: 10 – 15 persoane

Gustari pregatite de Chef Shaun, Terroirs;

Scena atrium Brasov Business Park

  • 16:00 – 17:00

– Workshop – ‘’Vinul in bucate by Thermomix’’ 

Preparate culinare gatite de Thermomix cu asociere de vinuri import PRATO


Mezanin – sala Stefan Luchian

  • 17:00 – 18:00

 – Atelier de Vin – “Vino” la Fetesti!

Va dezvaluim povestea celor trei soiuri romanesti a caror existenta in cultura se pierde adanc in istorie. De la Feteasca Alba, un soi foarte raspandit, la Feteasca Neagra si Feteasca Regala, soiuri deosebite de apreciate. Toate acestea se imbina perfect cu preparatele iscusite marca restaurant PRATO.

Vinuri prezentate: Castel Vladoianu – Casa de Vinuri Cotnari, Mosia de la Tohani – Domeniile Tohani, Feteasca Regala – Crama Gramma, Feteasca Regala Premium – Villa Vinea, Fresca – Bucium, Vladomira – Crama Hermeziu.

* Accesul este permis pe baza de invitatie achizitionata de la organizatori, in limita locurilor disponibile.

Participare in numar limitat: 35 – 40 de persoane

Gustari pregatite de Restaurant Prato

Zona Business Lounge

  • 18:00 – 19:15

            – Vibrant Culture, Delicious Wines – degustare Terroirs Boutique Du Vin  cu participarea Vivanco (Spania), Gitana (Rep. Moldova), Errazuriz si Caliterra (Chile), Mi Terruno (Argentina).

Gustari pregatite de Chef Shaun, Terroirs;

Participare in numar limitat: 20 – 25 de persoane

Scena atrium Brasov Business Park

  • 19:00 – 20:00

– concert live 4Tune Quartet –

Paharele de vin vor rasuna armonios pe acorduri rock interpretate in ritm clasic.

  • Participare gratuita in baza biletului de intrare la targ.